Регионални центар за друштвено-економски развој – Банат у сарадњи са Градом Панчевом, а уз подршку Министарства привреде и Развојне агенције Србије, организује промоцију Године предузетништва и актуелних јавних позива за подршку у пословању, као и једнодневну обука на тему „Информационе технологије и пословање“.

Промоција ће се одржати 16. Јуна 2016. године у просторијама Градске управе Панчево, сала 9, Трг Краља Петра И, бр. 2-4 са почетком у 09:30 часова.

Након завршене промоције, биће одржана једнодневна обука на тему „Информационе технологије и пословање“ намењена свим потенцијалним и постојећим малим и средњим предузећима и предузетницима. Програм обуке обухвата увођење ИТ решења у пословање, преглед ИЦТ система (ЕРП, ЦРМ, ДМС и мобилне апликације), њеб сајтове, Цлоуд цонцепт, социјалне мреже, Е-банкинг, итд. Након успешно завршене обуке полазницима ће бити уручени сертификати, а предвиђена обука, као и сав радни материјал који ће се користити у току обуке су бесплатни.

Сви заинтересовани своје учешће могу пријавити код Градске управе Панчево, контакт особа Марина Кахрић Лазић, тел. 013/308962, е-маил:

marina.kahrić-lazic@pancevo.rs, , најкасније до 09. јуна 2016. године.

Више можете погледати овде:

Обавештење о обуци

Агенда 2016

Образац пријаве