Мр Татјана Божић, чланица Градског већа града Панчева наставља обилазак вртића и школа на територији града Панчева. Већница за образовање и в.д. дир. ПУ “Дечја радост“ Љиљана Војнов обишле су овог пута вртић Кекец. У току јула месеца урађена је санација радне собе у којој је дошло до пуцања зида. Пукотина на зиду је санирана и соба окречена.

Васпитачица Зорица Голубовић истакла је да у току летњег периода, вртић „Кекец“ дежура у августу месецу и у том периоду поред деце уписане у овај вртић, долазе и деца из вртића „Љиљан“. У досадашњем периоду је у вртићу дневно боравило у просеку око 40  деце, узраста од 3 до 7 година.

– Васпитно-образовни рад у овом периоду организујемо тако да се углавном ослањамо на активности које можемо да обављамо на отвореном, тј. у дворишту вртића. То су углавном игре такмичарског карактера, игре са лоптама, обручевима, полигон спретности, као и игре на реквизитима које имамо у нашем дворишту (тобоган, пењалице, љуљашке). Такође у овом периоду деци организујемо игре са водом, у дворишту вртића. Пошто смо у претходном периоду са децом и родитељима направили „Зелени зид“ у нашем дворишту, такође са децом организујемо редовно заливање цвећа, као и негу и бригу о истом.