Чланица Градског већа града Панчева задужена за образовање мр Татјана Божић посетила је вртић „Петар Пан“, у којем је био организован спортски дан. У оквиру спортског дана, деца су са васпитачима и педагогом физичке културе Иваном Марковићем имала разне спортске игре и такмичења. Вртић укупно има 330 уписане деце у 15 васпитних група. Већница за образовање истиче да је објекат редовно одржаван и да се спроводе све здравствено-хигијенске мере.

– У скорије време урађена је санација и реконструкција целокупне фасаде вртића. Ове године се ради проширење собе билингвалне групе, као и проширење собе јаслене групе да би се добио мокри чвор. Такође, мењане су дрвене ограде терасе, кречење и опремање собе телевизором и драперијама, кречење и опремање собе намештајем, кречење собе предшколске групе. Сређени су и осликани холови од стране васпитача и ликовног педагога Емила Сфере.

Директорка установе Љиљана Војнов истиче добру сарадњу са Градом, али и запосленима у овом објекту, међусобно разумевање, као и разумевање потреба деце и запослених, док главни васпитач Јелена Топаловић, додаје и то да родитељи деце која похађају овај објекат максимално учествују у разним акцијама, како би услови како за децу, тако и за запослене били још бољи.