Татјана Божић, чланица Градског већа града Панчева задужена за образовање, посетила је Балетску школу ,,Димитрије Парлић” и том приликом, заједно са директором школе Милорадом Вукобратовићем, присуствовала часу наставнице Наташе Тодовић.

Почела је школска година, радови на унутрашњем делу школе су завршени, али још увек се одвијају радови на спољашњем делу. До сада су извршени молерско-фарбарски радови у две сале и ходницима у згради основне школе и плафони у салама и ходницима у средњој школи. Такође, у току су радови на претресању крова и дела фасаде у дворишту и замени олука. У плану су у септембру, ако временски услови дозволе, и радови на делу спољашње фасаде. Радови су у вредности 2.100.000,00 динара.

Балетска школа има одељења у Панчеву, Зрењанину, Алибунару и Владимировцу, укупно 33 одељења са 286 ученика у основној и средњој школи, 18 дечака и 268 девојчица. У средњој школи постоје три смера: класичан балет, народна игра и савремена игра, док у основној има два смера: класичан балет и народна игра.