Završna konferencija u okviru projekta „Edukuj se,zaposli se!”, biće održana u sredu, 22. februara 2017. godine, u Sali na IX spratu Gradske uprave grada Pančeva, sa početkom u 12.30 časova, neposredno posle Finalnog takmičenja učesnika u okviru projekta. Na konferenciji će biti proglašeni pobednici i dodeljene nagrade.

Regionalni edukativni centar – Banat (REC Banat) realizuje projekat „Edukuj se,zaposli se!”, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Projekat je odobren u okviru „Javnog konkursa za programe i projekte podrške mladima u zapošljavanju“, a realizuje se u partnerstvu sa Gradom Pančevom, Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj – Banat i Doo za vođenje poslovnih knjiga Beba Company Pančevo.

Projekat predviđa pružanje mogućnosti mladim nezaposlenim licima sa teritorije grada Pančeva da uz pomoć adekvatnih obuka i kontinuiranog mentorskog rada sa relevantnim ekspertima i predstavnicima javnog i privatnog sektora, razviju sopstvene poslovne ideje, unaprede svoje veštine i znanja i spremni se otisnu u preduzetničke vode, a za tri najbolje poslovne ideje obezbeđena je finansijska podrška u pojedinačnom iznosu od 240.000,00 dinara.