Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2018. godinu, organizuje Sajam zapošljavanja u 2018. godini 18. aprila 2018. godine, u periodu od 11 do 13 časova, u ulici Vojvode Živojina Mišića (Korzo), a u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu. Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavci koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da posete Sajam zapošljavanja u 2018. godini koji će se održati u sredu 18. aprila 2018. godine na Korzou (Ul. Vojvode Živojina Mišića), a u slučaju loših vremenskih uslova, u holu Gradske uprave grada Pančeva, u trajanju od 11.00 do 13.00 časova.

Na Sajmu se očekuje učešće 40 različitih poslodavaca koji će oglastiti oko 130 slobodnih radnih mesta.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ i meru aktivne politike zapošljavanja „Žensko preduzetništvo – samozapošljavanje (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.