Град Панчево|grad@pancevo.rs

Први дечији Сајам превенције трговине људима

/Први дечији Сајам превенције трговине људима

У суботу 02. априла 2016. године, у Дворани Аполо од 11.00 до 16.00 часова биће одржан први дечији Сајам превенције трговине људима. Свечано отварање сајма биће у 13.00 часова, када ће присутне поздравити градоначелник града Панчева Саша Павлов.

Дечији Сајам превенције трговине људима намењен је деци предшколског узраста, као и ученицима нижих разреда основних школа, који ће имати прилику да кроз широк дијапазон едукативног и забавног дидактичког материјала и индивидуални и групни рад са сертификованим едукаторима и тренерима Црвеног крста Србије сазнају више о ризичним ситуацијама у којима се могу наћи и адекватним мерама опреза.

Добродошли су и родитељи, васпитачи и учитељи, који ће такође моћи да сазнају нешто више о проблему трговине људима и информишу се о начинима како заштити себе и своју децу. Планирани су различити турнири, едукативне друштвене игре, забавне мозгалице и много другог садржаја за најмлађе, а све на тему превенције трговине људима. Обезбеђене су и награде за за победнике различитих надметања.

 

deciji sajam prevencija trgovine ljudima

 

2018-01-28T21:25:07+00:0001/04/2016|
Величина слова
Контраст