Маја Витман, градска менаџерка обишла је у Глогоњу завршне радове који се спроводе у оквиру пројекта јавно-приватног партнерства у области уређења путне инфраструктуре. Обилазећи радове у Улици 4. октобра, истакла је да је веома задовољна оним што је урађено и најавила још радова у Глогоњу за наредни период.

„У току су радови у Месној заједници Глогоњ где је у току асфалтирање Улице 4. октобра чија је дужина 700 метара. На основу захтева Месне заједнице према приоритетима, у веома кратком року, до сада је урађено 7 км асфалта на територији целог Глогоња. Путем јавно-приватног партнерства за уређење путне инфраструктуре урадили смо седам улица у Глогоњу. Ове инвестиције су од великог значаја за све мештане Глогоња и драго нам је да смо испунили дато обећање у претходном периоду. Дела говоре да обећано испуњавамо. Поред Улице 4. октобра у трећем кругу радова, асфалтирали смо и Улицу 8. марта у дужини 1.300 метара и део Улице 29. новембра у дужини од 300 метара. Само у овом кругу радова Глогоњ је добио близу 2,5 км новог асфалта. Овде не стајемо. Има још доста тога у Глогоњу да се ради, припремамо потребну документацију и у складу са условима и могућностима наставићемо са радовима, рекла је градска менаџерка Маја Витман.

У прве две фазе асфалтиране су Млинска улица, 1.маја, ЈНА, Пролетерска и део од Улице Ослобођења до насипа на Тамишу. Динамика радова текла је према плану, радови су изведени онако како је и најављено, за мање од годину и по дана. Након улагања града Панчева слика овог насељеног места комплетно је промењена, на задовољство мештана Глогоња.