Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2016. godinu, u sredu 6. aprila, organizuje Sajam zapošljavanja u 2016. godini, u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu. Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u meri „Studentska letnja praksa“, kao i poslodavci koji nameravaju da zaposle nove radnike. Očekuje se učešće 40 različitih poslodavaca koji će oglasiti oko 130 slobodnih radnih mesta.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da posete Sajam zapošljavanja u 2016. godini koji će se održati u sredu 06. aprila 2016. godine na Korzou (Ul. Vojvode Živojina Mišića), a u slučaju loših vremenskih uslova, u holu Gradske uprave grada Pančeva, u trajanju od 11.oo do 14.oo časova.

Zainteresovani sugrađani na štandu grada Pančeva moći će da se informišu o otvorenom javnom pozivu koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje ova ustanova pruža.

 

sajam zaposljavanja 2016 godine