Град Панчево у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на основу усвојеног Локалног акционог плана за запошљавање града Панчева за 2016. годину, у среду 6. априла, организује Сајам запошљавања у 2016. години, у циљу повећања видљивости мера и програма у области унапређења запошљавања у Панчеву. На Сајму ће се представити послодавци који учествују у мери „Студентска летња пракса“, као и послодавци који намеравају да запосле нове раднике. Очекује се учешће 40 различитих послодаваца који ће огласити око 130 слободних радних места.

Позивамо све заинтересоване суграђане да посете Сајам запошљавања у 2016. години који ће се одржати у среду 06. априла 2016. године на Корзоу (Ул. Војводе Живојина Мишића), а у случају лоших временских услова, у холу Градске управе града Панчева, у трајању од 11.оо до 14.оо часова.

Заинтересовани суграђани на штанду града Панчева моћи ће да се информишу о отворенoм јавнoм позиву који се односи на меру активне политике запошљавања „Самозапошљавање“ (средства за отварање привредног друштва или предузетничке радње, набавку опреме и адаптацију простора). На штанду Националне службе за запошљавање биће на располагању информације о услугама и програмима које ова установа пружа.

 

sajam zaposljavanja 2016 godine