Регионални едукативни центар Банат (РЕЦ Банат) организује конференцију у оквиру пројекта „ЕДУКУЈ СЕ, ЗАПОСЛИ СЕ!” која ће бити одржана у понедељак, 05. септембра 2016. године, у Малој сали Градске управе града Панчева, са почетком у 12:00 часова.

Пројекат се реализује уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, а одобрен је у оквиру Јавног конкурса за програме и пројекте подршке младима у запошљавању.

Реализација пројектa траје 8 месеци (јул 2016 – фебруар 2017. године), а пројектни партнери су институције и организације из јавног и приватног сектора: Град Панчево, Регионални центар за друштвено-економски развој Банат и Доо за вођење пословних књига Beba Company Панчево.

Пројектом је предвиђено да 30 младих незапослених лица, са евиденције Националне службе за запошљавање, похађа обуку из предузетништва која ће им омогућити да стекну основна знања за отпочињање пословања. У наредном кораку, одлуком Комисије, 10 најбољих учесника, са 10 најперспективнијих пословних идеја, имаће прилику да наставе обуку и да наредна два месеца, уз континуирану подршку ментора, детаљно развију своје пословне идеје, којe на крају процеса треба да покажу тржишну одрживост. Као резултат напредне обуке, учесници ће имати комплетно припремљене и до детаља развијене пословне планове, а за три најбољa пословнa плана обезбеђена је и финансијска подршка у појединачном износу од 240.000,00 динара.

У току је Јавни позив за учешће у пројекту „ЕДУКУЈ СЕ, ЗАПОСЛИ СЕ!“ за сва млада незапослена лица са територије града Панчева која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање и отворен је до 15. септембра 2016. године.

Можете га погледати на овом ЛИНКУ.

flajer