Тигран Киш

Председник Скупштине града Панчева

 

Тигран Киш

Основну школу “Ђура Јакшић” похађао је у Панчеву, а средњу Правно-биротехничку школу у Београду. Дипломирао је на Правном факултету у Београду 1990. године. Радио је као судски и адвокатски приправник и као приватни предузетник. Од 3.11.2005. године био је члан Општинског већа општине Панчево. У претходном сазиву Скупштине града Панчева обављао је дужност председника Скупштине. Био је председник Управног одбора РТВ Панчево, члан Управног одбора «ХИП – Петрохемије», председник Тениског клуба «Динамо» и члан Ветеранске организације Тениског савеза Србије.  Ожењен је и отац троје деце.

Весна Арсеновић

Заменица председника Скупштине града Панчева

 

Весна Арсеновић

Завршила је Основну школу ,,Бранко Радичевић“ у Панчеву и Средњу економску школу и по занимању је економски техничар. Поседује oсновно знање енглеског језика. Познаје оперативни систем Windows и компјутерски програм MS Office. Девет година се бавила приватним бизнисом, радила је као приватни предузетник, а од 17.09.2012. године запослена је у Јавном предузећу ,,Дирекција за изградњу и уређење Панчева“ Панчево. У овом предузећу обавља послове сарадника за пословни простор и грађевинско земљиште у Сектору за правне, опште послове и послове јавних набавки и одмаралишта на Дивчибарама. Била је члан школског одбора музичке школе „Јован Бандур“ и члан је школског одбора у ОШ ,,Стевица Јовановић“ у Панчеву. Чланица је је Српске напредне странке. Изабрана је за одборницу Скупштине града Панчева дана 19.05.2016.годину. Мајка је једног детета, ћерке Иване.

Мирјана Јоцић

Секретарка Скупштине града Панчева

 

Мирјана Јоцић

Основну школу и гимназију завршила је у Панчеву. На Правном факултету у Београду дипломирала је 1986. године. До сада је радила у ДП «Водовод-оператива», Окружном суду у Панчеву, у Општинској управи Панчево на пословима начелника Одељења за општу управу и скупштинске послове, заменика секретара Општинске управе и скупштине општине и заменика начелника Градске управе града Панчева. У претходном сазиве Скупштине града Панчева, обављала је дужност заменика секретара Скупштине. Мајка двоје деце.

Сања Поповић

Заменица секретара Скупштине града Панчева

 

Сања Поповић

Основну школу и VIII београдску Гимназију завршила је у Београду. На Правном факултету у Београду дипломирала је 1996. године. Од 1997. године запослена у Градској управи града Панчева, а од 2005. године обавља послове секретара Секретаријата за скупштинске послове, послове Градоначелника и Градског већа. Удата, мајка двоје деце.