Tigran Kiš

Predsednik Skupštine grada Pančeva

 

Tigran Kiš

Osnovnu školu “Đura Jakšić” pohađao je u Pančevu, a srednju Pravno-birotehničku školu u Beogradu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu 1990. godine. Radio je kao sudski i advokatski pripravnik i kao privatni preduzetnik. Od 3.11.2005. godine bio je član Opštinskog veća opštine Pančevo. U prethodnom sazivu Skupštine grada Pančeva obavljao je dužnost predsednika Skupštine. Bio je predsednik Upravnog odbora RTV Pančevo, član Upravnog odbora «HIP – Petrohemije», predsednik Teniskog kluba «Dinamo» i član Veteranske organizacije Teniskog saveza Srbije.  Oženjen je i otac troje dece.

Vesna Arsenović

Zamenica predsednika Skupštine grada Pančeva

 

Vesna Arsenović

Završila je Osnovnu školu ,,Branko Radičević“ u Pančevu i Srednju ekonomsku školu i po zanimanju je ekonomski tehničar. Poseduje osnovno znanje engleskog jezika. Poznaje operativni sistem Windows i kompjuterski program MS Office. Devet godina se bavila privatnim biznisom, radila je kao privatni preduzetnik, a od 17.09.2012. godine zaposlena je u Javnom preduzeću ,,Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“ Pančevo. U ovom preduzeću obavlja poslove saradnika za poslovni prostor i građevinsko zemljište u Sektoru za pravne, opšte poslove i poslove javnih nabavki i odmarališta na Divčibarama. Bila je član školskog odbora muzičke škole „Jovan Bandur“ i član je školskog odbora u OŠ ,,Stevica Jovanović“ u Pančevu. Članica je je Srpske napredne stranke. Izabrana je za odbornicu Skupštine grada Pančeva dana 19.05.2016.godinu. Majka je jednog deteta, ćerke Ivane.

Mirjana Jocić

Sekretarka Skupštine grada Pančeva

 

Mirjana Jocić

Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Pančevu. Na Pravnom fakultetu u Beogradu diplomirala je 1986. godine. Do sada je radila u DP «Vodovod-operativa», Okružnom sudu u Pančevu, u Opštinskoj upravi Pančevo na poslovima načelnika Odeljenja za opštu upravu i skupštinske poslove, zamenika sekretara Opštinske uprave i skupštine opštine i zamenika načelnika Gradske uprave grada Pančeva. U prethodnom sazive Skupštine grada Pančeva, obavljala je dužnost zamenika sekretara Skupštine. Majka dvoje dece.

Sanja Popović

Zamenica sekretara Skupštine grada Pančeva

 

Sanja Popović

Osnovnu školu i VIII beogradsku Gimnaziju završila je u Beogradu. Na Pravnom fakultetu u Beogradu diplomirala je 1996. godine. Od 1997. godine zaposlena u Gradskoj upravi grada Pančeva, a od 2005. godine obavlja poslove sekretara Sekretarijata za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća. Udata, majka dvoje dece.