Мирела Петровић

др Мирела Петровић
Задужена за здравство

др Мирела Петровић

Рођена је 03. децембра 1985. године у Панчеву. Основну школу завршила је у Глогоњу и друштвено-језички смер Гимназије “Урош Предић” у Панчеву. Медицински факултет Универзитета у Београду завршила је у року са просечном оценом 9,08.

Била је на стручном усавршавању 2010. године у склопу професионалне размене студената медицине у Бразилу, на Универзитетској клиници у Флорианополису, на одељењу Пластичне и реконструктивне хирургије и стекла “IFMSA” сертификат.

Од 2011. године запослена је као доктор опште медицине у Дому здравља Панчево у Здравственој амбуланти у Глогоњу. Од 2013. године ради и у Превентивном центру Дома здравља у Панчеву. У априлу 2014. године именована је за Шефа здравствене амбуланте у Глогоњу. У склопу рада у Дому здравља обавља ултрасонографске прегледе абдомена и врата.

Од краја 2012. године члан је Српске напредне странке, од 2013. постављена је за повереницу Месног одбора Српске напредне странке у Глогоњу, а од априла ове године за председницу Месног одбора Српске напредне странке у Глогоњу. Секретар је Савета за здравство Српске напредне странке у Панчеву.

Говори енглески језик и служи се немачким језиком.

е-пошта: mirela.petrovic@pancevo.rs