НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

30.07. Данас су испред зграде Градске управе градоначелник Панчева Павле Раданов и члан Градског већа задужен за здравство др Милан Трифуновић предали кључеве новог санитетског возила за Службу хитне медицинске помоћи директору Дома здравља Панчево др Слободану Овуки.
 

Carousel

ПАНЧЕВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ

Током августа, сваког петка и суботе, са почетком од 19 сати, посетиоци панчевачке Народне баште ће уживати у различитим културним садржајима. У музичком павиљону, популарној волијери најлепшег градског парка, одржаваће се променадни концерти, књижевне вечери, драмске минијатур

Carousel

ПАНЧЕВО КАО ГРАД СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ

Приступањем програму цертификације градова и општина Србије са повољним пословним окружењем у југоисточној Европи, град Панчево се придружио групи одабраних локалних самоуправа које ће радити на томе да буду лидери у региону по питању пружања услуга и инвестиција.

Carousel

СЕВЕРНА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА ПАНЧЕВО

ИНВЕСТИРАЈТЕ У ПАНЧЕВО - СЕВЕРНА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА. ПРОЧИТАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СЕВЕРНОЈ ИНДУСРИЈСКОЈ ЗОНИ И ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОМОТИВНИ СПОТ.

Carousel

ЈАВНИ КОНКУРСИ ЗА ДИРЕКТОРЕ ЈП И ЈКП ГРАДА ПАНЧЕВА

   

Јавни конкурси за именовање директора јавних и јавно комуналних предузећа чији је оснивач град Панчево објављени су у Службеном гласнику Републике Србије број 98/2013 од 8. новембра 2013. године.
 
О КОНКУРСИМА ВИШЕ ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ

 


Претходна страна


RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Локације за инвестирање Стратегија развоја града Секретаријат за пореску администрацију Заштиник грађана града Панчева

ЈП и ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID