ЕВРОПСКА НЕДЕЉА МОБИЛНОСТИ

Европска недеља мобилности (ЕНМ) је годишња кампања одрживе урбане мобилности, која се одржава сваке године од 16. до 22. септембра и која има за циљ да промовише алтернативне врсте мобилности у сврху очувања животне средине. План и програм...

Carousel

КОНКУРС ЗА НОВЕМБАРСКУ НАГРАДУ ГРАДА ПАНЧЕВА

Позивамо грађане Панчева, правна лица и све друге организације да предложе кандидате за НОВЕМБАРСКУ НАГРАДУ ГРАДА ПАНЧЕВА, која се традиционално додељује поводом Дана града Панчева.

Carousel

СЕВЕРНА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА СПРЕМНА ЗА ИНВЕСТИТОРЕ

НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗА НОВИНАРЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЈЕ НАЈАВИО ДА ЋЕ СЕВЕРНА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА ДО КРАЈА ГОДИНЕ БИТИ ПОТПУНО СПРЕМНА ЗА ИНВЕСТИТОРЕ.

Carousel

ОДОБРЕН ПРОЈЕКАТ ЗА ЈАВНО СЛУШАЊЕ

Покрајински секретаријат за регионалну сарадњу и локалну самоуправу је на конкурсу за подршку локалним самоуправама подржао пројекат Скупштине града Панчева за припрему јавних слушања.

Carousel

ЈАВНИ КОНКУРСИ ЗА ДИРЕКТОРЕ ЈП И ЈКП ГРАДА ПАНЧЕВА

   

Јавни конкурси за именовање директора јавних и јавно комуналних предузећа чији је оснивач град Панчево објављени су у Службеном гласнику Републике Србије број 98/2013 од 8. новембра 2013. године.
 
О КОНКУРСИМА ВИШЕ ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ

 


Претходна страна


RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Локације за инвестирање Стратегија развоја града Секретаријат за пореску администрацију Заштиник грађана града Панчева

ЈП и ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID