ПАНЧЕВО КАО ГРАД СА ПОВОЉНИМ ПОСЛОВНИМ ОКРУЖЕЊЕМ

Приступањем програму цертификације градова и општина Србије са повољним пословним окружењем у југоисточној Европи, град Панчево се придружио групи одабраних локалних самоуправа које ће радити на томе да буду лидери у региону по питању пружања услуга и инвестиција.

Carousel

Успешно је реализован пројекат “Рок ен ривер”


О резултатима пројекта, који је финансиран од стране Европске уније преко ИПА фонда прекограничне сарадње Румунија - Република Србија а реализован у партнерству општине Карансебеш и града Панчева, било је речи на завршној конференцији која је одржана у петак, 27.

Carousel

ОНИ СУ ПОНОС ПАНЧЕВА

На крају школске 2013-2014. године дипломе  Вук Караџић и Ученик генерације стекло је укупно 58 матураната из 8 средњих школа.

Carousel

СЕВЕРНА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА ПАНЧЕВО

ИНВЕСТИРАЈТЕ У ПАНЧЕВО - СЕВЕРНА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА. ПРОЧИТАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СЕВЕРНОЈ ИНДУСРИЈСКОЈ ЗОНИ И ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОМОТИВНИ СПОТ.

Carousel

ЈАВНИ КОНКУРСИ ЗА ДИРЕКТОРЕ ЈП И ЈКП ГРАДА ПАНЧЕВА

   

Јавни конкурси за именовање директора јавних и јавно комуналних предузећа чији је оснивач град Панчево објављени су у Службеном гласнику Републике Србије број 98/2013 од 8. новембра 2013. године.
 
О КОНКУРСИМА ВИШЕ ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ

 


Претходна страна


RSS Facebook

ИЗДВАЈАМО

Градоначелник Порез на имовину Локације за инвестирање Стратегија развоја града Секретаријат за пореску администрацију Заштиник грађана града Панчева

ЈП и ЈКП

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Мониторинг систем Систем 48 Профил града Регионални центар за друштвено-економски развој - Банат НАЛЕД USAID